fredag 14 januari 2011

Movie!

Efter balen i somras
Filmen, Änglagård 3, var helt okej, ingen waow men har man sett de två första filmerna så är det ett måste! Tror dock att Andreas kände sig helt lost eftersom han inte sett någon av dom, haha! Han är så snäll min älskling som följer med mig.

Nu ska jag försöka få lite skolarbete klart. Och kanske påbörja lite CV och ansökningar till skolor. Tur att jag är en nattmänniska.

Puss och snuffs

2 kommentarer:

  1. Tack för ditt stöd!
    Jag vet att jag verkligen behöver det här, men det var mer omkostnader än jag trodde, och jag har inte dom pengarna då alla de grejerna ska köpas INNAN skolstart som är den 24e januari.
    Man ska ha 3 böcker
    ett dyrt knivset för flera hundar.
    2 kockrockar
    2 förkläden
    2 kockbyxor
    2 kockhattar
    träskor

    så det springer iväg liksom, och lär låna av någon innan jag börjar som jag sen ska betala av + csn, jag vet inte om jag är redo att få lån. Kursen är csnberättigad, men efter kursen vet jag inte ens om jag har några pengar alls, då jag inte har något jobb.
    Pengar är kasst, alltid det som ska strula till sig. tyvärr.

    Vad går du för skola i göteborg?
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Okej :]
    Ja det är mycket pengar, och givetvis är det inte samma summa som du, som jag kommer upp i. Men jag är arbetslös och vet inte alls när jag får jobb igen liksom.
    Läste på CSNs hemsida och där står det att man kan ansöka om nedsättning av lån, att man betalar mindre under en viss period, eller nåt sånt. Men ska ringa och höra med dom få se.
    Måste ta ett beslut nu senast på tisdag, jobbigt :/

    jag vill ... men det tar emot.

    SvaraRadera